Liity jäseneksi

Lions Club International -järjestö

Lions Klubi -järjestö on maailmanlaajuinen avustusjärjestö. Järjestöllä on 1,35 miljoonaa jäsentä 45 000 paikallisissa klubeissa yli 200 maassa. Järjestö on perustettu 1917.
Lisätietoa.

Lions Club Tyrnävä r.y.

Tyrnävän lions klubi on perustettu 26.2.1968.

Lions klubimme, kuten muidenkin klubien, ensisijaisena tarkoituksena on tukea ja auttaa ihmisiä ja erilaisia yhteisöjä paikallisesti, maanlaajuisesti ja kansanvalisesti.

Paikallisena klubina pyrimme ensisijaisesti antamaan tukemme paikallisesti, siis Tyrnävälle. Tarvittaessa tuemme myös Suomen Lions liiton sekä kansainvälisen liiton asettamia kansallisia ja kansainvälisiä kohteita.

Tukemme voi olla erilaisia palveluaktiviteetteja tai rahallista tukea. Viimeaikaisia avustuskohteita ovat olleet mm.

Erilaiset järjestely- ja työtehtävät esimerkiksi MLL Tyrnävän järjestämissä tapahtumissa kuten Talvitapahtuma, Joulutapahtuma jne.
Paikallisten järjestöjen ja yhteisöjen avustaminen
Erilaisissa akuutissa avuntarpeessa olevien ihmisten ja perheiden avustaminen

Pääasiallinen varainhankintamme tulee Tyrnävän Perunamarkkinoista.
Kaikki kerätyt varat jaetaan kokonaisuudessaan kulujen jälkeen erilaisina avustuksina ja lahjoituksina järjestön ja klubimme sääntöjen ja eettisten ohjeiden ohjaamina.

Lisää toiminnastamme voit lukea mm. toimintakertomuksesta kaudella 2015 -2016.

Jäseneksi

Turvataksemme toimintamme tulevaisuuden tarvitsemme uusia jäseniä. Olitpa nainen, mies, nuori, varttuneempi, minkälaisessa asemassa tahansa… kaikki ovat lämpimästi tervetulleita klubimme jäseneksi ja toimintaan mukaan!

Mikäli haluat liittyä klubimme jäseneksi ja olla mukana tekemässä arvokasta työtä yhteisömme hyväksi, lähetä yhteystietosi allaolevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä! Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan allaolevilla yhteystiedoilla.

Yhteystiedot:

Teemu Pakonen (Jäsenvastaava)
p. 040 7445932
jasenvastaava(at)lionstyrnava.fi

Kerro tässä, jos haluat jotain erityistä lisätietoa tms.