Etusivu

Monta tapaa tehdä hyvää!
Haluatko mukaan tekemään hyvää?
Haluatko mukaan Lions toimintaan?
Lue lisää ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista

 • Perunamarkkinat 2022 ohjelma
  Perunamarkkinoiden 2022 ohjelma on julkistettu. Käy katsomassa perinamarkkinoiden sivuilla ohjelma ja muuta tietoa Tyrnävän perunamarkkinoista!
 • Perunamarkkinat 2021 ohjelma!
  Tämän vuoden perunamarkkinoiden ohjelma on lukkoon lyöty ja julkistettu. Klikkaa ja katso mitä kaikkea mukavaa ohjelmaa perunamarkkinoilla taas on tarjolla!
 • Perunamarkkinat 2021
  Perunamarkkinoiden 2021 suunnittelu on käynnissä ja oletuksemme tällä hetkellä on, että ne voidaan järjestää. Lisää tietoa tulossa piakkoin https://www.perunamarkkinat.fi/
 • Osta talven perunat suoraan maatilalta!
  Perunamarkkinoita ei järjestetä tänä vuonna, mutta olemme järjestäneet yhdessä perunanviljelijoiden kanssa mahdollisuuden ostaa talven perunat suoraan tuottajilta. Huom. ennakkotilaukset!Lisätietoa perunamarkkinat -sivuilta!
 • Perunamarkkinoita ei järjestetä tänä syksynä (2020)!
  Lions Club Tyrnävä on päättänyt, ettei se järjestä Perunamarkkinoita tänä vuonna. Markkinat oli tarkoitus järjestää syyskuun viimeisenä lauantaina, mutta asiasta keskusteltuamme voimme vain todeta, että nykyisillä koronarajoitteiden mukaisilla ohjeistuksilla markkinoiden järjestäminen on mahdotonta.Olisimme tarvinneet puolet enemmän henkilökuntaa ja torimyyjien ympärillä […]